Lokala träffar

Välkommen till Skördeträff i Skåne den 13e oktober hos Maria Attström i Olarp nära Linderöd.

Vi träffas, äter knytismat, kollar in odlingarna här, byter fröer, rötter/knölar, sticklingar mm, och har roligt ihop. Här finns hund (och lite katt)  i bostaden.
Kl.15 kolla marker och kort svamppromenad i vacker skånsk regnskog. Ca kl 1730-18.00 sätter vi oss till bords. Beroende på vad du har med dig, berätta vad du behöver i form av värme/kyla mm.

Det är bra om du ger besked om du kommer, senast den 9e oktober.
För att någorlunda kunna planera middagen, berätta vad du tar med till middagen  (så inte alla tar vintersquash). Vägbeskrivning fås vid anmälan.
Hoppas vi blir många! Ses.
Maria Attström M1404.

Dalarna
Vill du som Sesammedlem bli kallad till lokala träffar i Dalarna, gå då med i Facebookgruppen Sesam Dalarna. Bor du utanför länsgränsen är du också välkommen!
Om du inte har Facebook skriv en rad med namn, medlemsnummer och e-postadress till agneta.magnusson(@)live.se, så får du information ändå.