Lokala träffar

Dalarna lördagen den 9 maj kl 11 – 14
FRAMFLYTTAD TILL HÖST
Vi ses hos Lisbeth Backans, M 2957, på Knutsbo Gård, Söderbärke.
Det är en självhushållningsgård med både odlingar och djurhållning inklusive fyra bikupor av topplistmodell.
Vi renoverar för en liten gårdsbutik där jag säljer överskott av grönsaker/blommor, kött, ägg mm. Här odlas på naturligt sätt och det används inga kemiska preparat för bekämpning av ohyra och sjukdomar.
Vi har även en solpanelsanläggning med batteri för att kunna återta el vid behov.
Lisbeth är även ålderman för klyftlök och gurka/melon.
Ta med kaffekorg.
Drop in, men hör gärna av dig så vi vet hur många som kommer: 076-112 36 80
Givetvis är även medlemmar utanför Dalarna välkomna!

Vill du som Sesammedlem bli kallad till lokala träffar i Dalarna, gå då med i Facebookgruppen Sesam Dalarna. Bor du utanför länsgränsen är du också välkommen! Om du inte har Facebook skriv en rad med namn, medlemsnummer och e-postadress till agneta.magnusson@live.se, så får du information ändå.

Norra Skaraborg
Är du intresserad av lokala Sesamträffar i vårt område, mejla till pernillaalmgren@gmail.com så kommer du att få information när vi har någon aktivitet på gång.

Skåne – 27 september och 31 oktober
Höstens träffar är också bokade, med mustningsträff den 27 september och Skördefest den 31 oktober.
Välkomna!

Västerbotten – Sesamträff i Lappland lördagen den 8 augusti kl 11
Forsnäs Hemman bjuder in till träff samt rundvisning av odlingar och soluppvärmt växthus. Vårt hemman ligger strax söder om Vilhemina täort. Vägbeskrivning finns i Facebookgruppen eller kan fås via mejl.
Anmälan till forsnashemman@gmail.com. Sista anmälningsdag 6/8.
Vi bjuder på lunch med vegetariskt alternativ.
Välkomna!

Vi har en mejllista och en Facebookgrupp ”Sesam Västerbottens län” där info om träffarna kommer. Skicka ett mejl till tradgardsduon.rosalapponica@gmail.com om du vill vara med på mejllistan.

Västsverige/Trestad söndagen den 26 april
UPPSKJUTEN TILL 2021
Den 26 april kl 14 bjuds det till en medlemsträff hos mig, Ida Karlsson M3461, utanför Trollhättan.
Vi byter fröer, plantor och erfarenheter. Du är självklart välkommen utan fröer och plantor. Ju fler vi är ju trevligare! Vid regn är vi under tak.
Ta med en kaffekorg.
Hör av dig om vägbeskrivning till mig via mejl karlssonida80@gmail.com eller via telefon 0727-400560.

Östergötland
(INSTÄLLD pga för få anmälda: söndagen den 20 september kl. 14 – 17)