Lokala träffar

Dalarna
Vill du som Sesammedlem bli kallad till lokala träffar i Dalarna, gå då med i Facebookgruppen Sesam Dalarna. Bor du utanför länsgränsen är du också välkommen! Om du inte har Facebook skriv en rad med namn, medlemsnummer och e-postadress till agneta.magnusson@live.se, så får du information ändå.

Norra Skaraborg
Är du intresserad av lokala Sesamträffar i vårt område, mejla till pernillaalmgren@gmail.com så kommer du att få information när vi har någon aktivitet på gång.

Skåne söndagen den 9 februari
Det är dags för årets första Sesamträff och fröbyte i Skåne. Vi ses Söndagen den 9 februari kl. 14 hos Monica Larsson, M 1186, i Eslöv. Ta med fika, frö, lökar och knölar om du har!
Ring och anmäl dig på telefon 0413-172 64 eller skicka e-post till monica.s.larsson@gmail.com. Då får du också en vägbeskrivning.
Välkommen!

Västerbotten
Vi har en mejllista och en facebookgrupp ”Sesam Västerbottens län” där info om träffarna kommer. Skicka ett mejl till tradgardsduon.rosalapponica@gmail.com om du vill vara med på mejllistan.

Östergötland söndagen den 9 februari
Sesams vinterträff i Östergötland blir söndagen den 9 februari kl. 14 i Naturcentrums lokaler i Linköping. Vi ska byta frön, planera årets aktiviteter/träffar mm. Du behöver inte ha med frön för att komma och ta del av andras överskott! Vi bjuder även på fika!
Anmäl dig gärna, helst en vecka innan, till hildegard.nufer@gmail.com eller 0494-214 64.
Nya och gamla medlemmar är varmt välkomna!