Lokala träffar

Om du vill få mejl om lokala träffar, skicka din mejladress till medlem@foreningensesam.se (om du inte redan har gjort det)!

Dalarna
Vill du som Sesammedlem bli kallad till lokala träffar i Dalarna, gå då med i Facebookgruppen Sesam Dalarna. Bor du utanför länsgränsen är du också välkommen! Om du inte har Facebook skriv en rad med namn, medlemsnummer och e-postadress till agneta.magnusson@live.se, så får du information ändå.

Gotland
Är du intresserad av lokala Sesamträffar i vårt område, mejla till Ann-Sofie Svensson, resarve100@gmail.com, så kommer du att få information när vi har någon aktivitet på gång. Vi har också en Facebookgrupp ”Sesam Gotland”.

Norra Skaraborg
Är du intresserad av lokala Sesamträffar i vårt område, mejla till pernillaalmgren@gmail.com så kommer du att få information när vi har någon aktivitet på gång.

Västerbotten
Vi har en Facebookgrupp ”Sesam Västerbottens län” där info om träffarna kommer. Skicka ett mejl till medlem@foreningensesam.se om du vill få mejl från Sesam om lokalträffar mm.

Västsverige/Trestad söndagen den 26 april
UPPSKJUTEN TILL 2021
Den 26 april kl 14 bjuds det till en medlemsträff hos mig, Ida Karlsson M3461, utanför Trollhättan.
Vi byter fröer, plantor och erfarenheter. Du är självklart välkommen utan fröer och plantor. Ju fler vi är ju trevligare! Vid regn är vi under tak.
Ta med en kaffekorg.
Hör av dig om vägbeskrivning till mig via mejl karlssonida80@gmail.com eller via telefon 0727-400560.

Östgötaträffarna
Vill du få information om Östgötaträffarna direkt till din e-post?
Skicka i så fall din mejladress till Helena och Erik på favvohen@hotmail.com.