Lokala träffar

Om du vill få mejl om lokala träffar, skicka din mejladress till medlem@foreningensesam.se (om du inte redan har gjort det)!

Sesamträff i Västerbotten

Lördagen den 19 mars kl 11-16
Sesam Västerbotten bjuder in till träff på Träffpunkten i Sikeå.
Vi äter lunch tillsammans. Vi bjuder på soppa med bröd, ta gärna med någon inläggning, mjölksyrning eller röra.

Vi pratar om den kommande odlingssäsongen och byter fröer och erfarenheter.
Den här träffen har extra fokus på ärtor och speciellt gråärt, så det är särskilt kul om du har just ärtor och recept att dela med dig av. Såklart blir det kaffe, te och fika.

Adressen: Sikeå 133, Robertsfors.
Anmälan till Ingrid Hanke, ingrid@stensnas.be, 070 – 582 59 61 eller till catrine.jon@gmail.com.

Sesamträff i Östergötland

Nästa planerade Östgötaträff är uppstartsträffen
Lördagen den 12 februari kl 15
Plats: Naturcentrum i Linköping.
Vi planerar årets träffar, byter frön och odlingserfarenheter.

Vi anpassar oss till eventuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.
Därför krävs anmälan till Helena och Erik, helst via mail favvohen@hotmail.com,
alternativt 073 – 089 72 93.
Vill du få information om Östgötaträffarna direkt till din e-post?
Skicka i så fall din mejladress till Helena och Erik på favvohen@hotmail.com.

Halland
Vill du som Sesammedlem bli kallad till lokala träffar i Dalarna, gå då med i Facebookgruppen Sesam Halland.

Stockholm
För stockholmsbor finns Facebookgruppen Sesam Stockholm där vi delar med oss av våra odlingserfarenheter och informerar när det lokala träffar. Lokala träffar kommer också postas här på hemsidan.

Dalarna
Vill du som Sesammedlem bli kallad till lokala träffar i Dalarna, gå då med i Facebookgruppen Sesam Dalarna. Bor du utanför länsgränsen är du också välkommen! Om du inte har Facebook skriv en rad med namn, medlemsnummer och e-postadress till agneta.magnusson@live.se, så får du information ändå.

Gotland
Är du intresserad av lokala Sesamträffar i vårt område, mejla till Ann-Sofie Svensson, resarve100@gmail.com, så kommer du att få information när vi har någon aktivitet på gång. Vi har också en Facebookgrupp ”Sesam Gotland”.

Jämtland-Härjedalen
Vi har en Facebookgrupp ”Föreningen Sesam Jämtland-Härjedalen”.

Norra Skaraborg
Är du intresserad av lokala Sesamträffar i vårt område, mejla till pernillaalmgren@gmail.com så kommer du att få information när vi har någon aktivitet på gång.

Västerbotten
Vi har en Facebookgrupp ”Sesam Västerbottens län” där info om träffarna kommer. Skicka ett mejl till medlem@foreningensesam.se om du vill få mejl från Sesam om lokalträffar mm.

Vill du få information om Östgötaträffarna direkt till din e-post?
Skicka i så fall din mejladress till Helena och Erik på favvohen@hotmail.com.